Naslovna Društvo Imlek donirao 100 tona mleka za pomoć ugroženim grupama

Imlek donirao 100 tona mleka za pomoć ugroženim grupama

265
0

Kompanija Imlek naslavila je da pruža podršku deci i institucijama koje pomažu socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, te je donirala 100 tona mleka bankama hrane Vojvodina, Niš i Federaciji banaka hrane Srbije.

Foto: Banka hrane Vojvodina

Kompanija Imlek je tokom aprila donirala više od 100 tona mleka različitim institucijama za bolesnu i nezbrinutu decu i drugim socijalno ugroženim kategorijama društva.

„U skladu sa vrednostima koje negujemo, uvek smo spremni da kroz konkretne vidove pomoći pružimo podršku najugroženijim kategorijama stanovništva. Sa tom namerom podržavamo organizacije poput Banke hrane Vojvodina, Banke hrane Niš i Federacije banke hrane Srbija koje se bave sakupljanjem i distribucijom hrane onima kojima je podrška najpotrebnija. Ova donacija, međutim, predstavlja samo jednu od mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje planiramo i u budućnosti da nastavimo“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Ovaj značajni gest jedan je u nizu akcija kompanije koja kontinuirano pruža podršku humanitarnim projektima širom zemlje u nastojanju da doprinese boljem životu zajednice u kojoj posluje i iz koje poručuju da će donacije nastaviti i tokom narednih meseci.

„Ova donacija je od izuzetnog značaja na naše korisnike, posebno u ovom trenutku kada se suočavamo sa velikim izazovima i potrebama. Osiguravanje osnovnih namirnica poput mleka ima ogroman uticaj na poboljšanje kvaliteta života siromašnih i ugroženih ljudi u našoj zajednici. Zahvalio bih se kompaniji Imlek koja je prepoznala potrebu za donacijom i posvećenost Banke hrane u naporima da uvek bude uz zajednicu“, izjavio je Srđan Budimčić, direktor Banke hrane Vojvodina.