Naslovna Politika Imenovani članovi još pet opštinskih komisija

Imenovani članovi još pet opštinskih komisija

575
0

Nakon što su odbornici na februarskoj sednici, većinom glasova, imenovali predsednike, zamenike predsednika i članove šest opštinskih komisija, na martovskom zasedanju lokalnog parlamenta, ozvaničen je i sastav preostalih pet komisija.

Živojin Niculović je predsednik Komisije za zaštitu životne sredine, a Vojislav Popović zamenik. Članovi ove opštinske komisije su i Dragan Milošević, Tanja Đorđević i Dragan Drondić. Predsednik Komisije za razvoj mesnih zajednica je Dragan Dobrosavljević, zamenik Ljubiša Savić, a članovi Obren Nikolić, Željko Stević i Toplica Đorđević.

Komisiju za saradnju sa susednim zemljama, međunarodnim asocijacijama lokalnih vlasti i radnicima na privremenom radu u inostranstvu u narednom periodu vodiće Dragoljub Ostrovljanović kao predsednik i Siniša Čelojević kao njegov zamenik. Članovi ove komisije su Dušan Furnigić, Aleksandar Stojanović i Slađan Mihajlović.

Dragana Đorđević predsednik je Komisije za odnose sa verskim zajednicama, Miodrag Petrović je zamenik, dok su članovi Radoslav Bogdanović, Spasoje Nedeljković i Zoran Stanojević.

Za predsednika Komisije za omladinu, sport i fizičku kulturu imenovan je Ivan Kojić, a za njegovog zamenika Sanela Strainović. Članovi ove opštinske komisije su  Jasmina Rajković, Dragiša Baraganović i Ivan Nikolić.