Naslovna Ekonomija IDEA karavan posetio i Negotin

IDEA karavan posetio i Negotin

483
0

Ovogodišnji IDEA karavan stigao je na adrese više od 50 ustanova u kojima borave mališani bez roditeljskog staranja i oni u dečijim bolnicama širom Srbije. Jedna od stanica bila je i  Negotin.

Foto: IDEA

Ova novogodišnja bajka koja traje četiri godine i u kojoj učestvuje više od 2.000 zaposlenih ovog trgovinskog lanca, sada je deo brojnih gradova, među kojima su Novi Sad, Kruševac, Kragujevac, Sombor, Užice, Banja Koviljača, Bela Crkva, Niš, Negotin, Sremska Kamenica, Subotica, Smederevo, Aleksinac, Sremčica, Petrovac na Mlavi, Knjaževac, Vranje, Kraljevo, Umka, Pančevo, Obrenovac, Leskovac, Kula i Beograd.

U Negotinu je IDEA karavan obišao i darivao nedavno štićenike Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“, a širom Srbije obilazili su mališane bez roditeljskog staranja i one u dečijim bolnicama darujući im paketiće.

Foto: IDEA

„Sva deca zaslužuju pažnju, naročito u ovom periodu godine kada radosti ima na pretek. Zbog toga zaposleni u ovom trgovinskom lancu već četiri godine decembar čuvaju za mališane kojima stvaraju posebno praznično iskustvo. Lepo je da jedni druge obradujemo poklonima, ali je mnogo važnije da onima koji su nam dragi, pre svega deci koja su najvažniji deo društva, poželimo ljubav, sreću i zdravlje. Zato, volimo praznike i volimo jedni druge.“, poručuju u ovom trgovinskom lancu.