Naslovna Hronika I tokom praznika intenzivna kontrola saobraćaja

I tokom praznika intenzivna kontrola saobraćaja [Video]

319
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola. Pojačana kontrola saobraćaja i tokom praznika.

Policija u Negotinu zaustavila je četrdesetsedmogodišnjeg vozača “mazde” koji je svojim automobilom upravljao sa 1,98 promila alkohola u organizmu.  Sankcionisan je i tridesetdevetogodišnji vozač džipa “čiroki“, takođe iz Negotina, koji je vozača sa 1,28 promila alkohola u organizmu.

Policija u Boru zaustavila je tridesetčetvorogodišnjeg vozača „pasata“ koji je vozio sa 2,09 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Кladovu zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,21 promil alkohola.

U Majdanpeku policija je zaustavila pedesetšestogodišnjeg vozača „punta“ koji je upravljao vozilom sa 1,57 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

U Policijskoj upravi u Boru navode da će policijski službenici saobraćajne policije i tokom novogodišnjih i božićnih praznika vršiti pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju.

“Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju”, navode nadležni.