Naslovna Društvo I proizvodi iz istočne Srbije na Wolt aplikaciji

I proizvodi iz istočne Srbije na Wolt aplikaciji

855
0

U prostorijama Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) održana je info sesija programa „velikiMali“ kompanije Wolt za partnere Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Info sesija sa proizvođačima; Foto: RARIS

Učesnicima info sesije, partnerima Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“, prezentovane su osnovne informacije o uslovima za saradnju sa kompanijom Wolt sa namerom da se proizvodi iz ovog kraja nađu u ponudi ove vodeće platforme za dostavu širom Evrope i Azije i bili dostupni potrošačima.

“Na tržištu Srbije Wolt posluje od 2019. godine, a u junu 2022. je pokrenula Wolt Market, sa marketima u Beogradu i u Novom Sadu, koji omogućavaju dostavu namirnica potrošačima za manje od 30 min. Dostava podrazumeva sve kategorije proizvoda, od sveže hrane do tehnike”, ističu u RARIS-u.

Foto: RARIS

U okviru Wolt Marketa pokrenut je program „velikiMali“, kojim je omogućeno malim proizvođačima da svoje proizvode plasiraju na tržišta Beograda i Novog Sada putem online kanala prodaje.

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije pozvala je sva zainteresovane da im se proizvodi nađu u paleti ponude Wolt-a, jave RARIS-u za sve dodatne informacije, na broj telefona: 019/426-376 ili mail: [email protected]