Naslovna Društvo I danas u Negotinu protest protiv visokih cena goriva

I danas u Negotinu protest protiv visokih cena goriva

624
3

Negotinci, okupljeni oko internet grupa na društvenim mrežama koje pozivaju na protest zbog poskupljenja goriva, i za danas su najavili novu blokadu Bukovske petlje.

Nezadovoljni vozači najavili su da će svoj protest zbog neopravdano visokih cena goriva u Srbiji i danas iskazati na Bukovskoj petlji.

Okupljanje je najavljeno za 16 časova i 45 minuta, na odmorištu prema skretanju za petlju, odakle će kolona krenuti na dogovoreno mesto kod nadvožnjaka na petlji na Bukovu.

Vozači najavljuju mirne proteste u vremenu od 17 do 18 sati i ističu da oni nisu politički motivisani, već su odraz bunta zbog poskupljenja goriva, a naročito zbog visokih državnih zahvatanja, koji čine više od polovine ukupne cene goriva.

Negotinci su u petak 8. juna organizovali jednosatnu blokadu na raskrsnici ulica Generala Gambete i Đure Salaja, a u subotu i nedelju blokadu Bukovske petlje.

Sva tri skupa su prošla bez incidenata, a obezbeđivala ih je i policija.

3 KOMENTARA

  1. Prosto: Ako nisi zadovoljan cenom godiva – izađi, ako ti je svejedno nemoj.
    Nema tu nikakve filozofije niti politike, kako bi neki da predstave.

  2. Nije narod država pa da on se pita……
    Narod je tu zbog države, a ne obrnuto…ili sam možda pomešao?!?… Nebitno, ali poenta je da državi i treba da dajemo, sve što može…..sada novac za gorivo, posle možda i život…. sve u svoje vreme…
    Dosta je država davala narodu, došlo na naplatu….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.