Naslovna Sport Humanitarni turnir u malom fudbalu „Miloš Medić 2022“

Humanitarni turnir u malom fudbalu „Miloš Medić 2022“

1044
0

Na terenu u Park šumi „Cvećara“ od četvrtka do nedelje biće održan humanitarni turnir u malom fudbalu. Prikupljena sredstva biće uplaćena za lečenje Miloša Medića iz Negotina.

Pobednici prošlogodišnjeg turnira

Grupa entuzijasta i zaljubljenika u mali fudbal, koja je prošle godine pokrenula inicijativu i organizovala prvi turnir u malom fudbalu na terenu u Park šumi „Cvećara“ , organizovaće turnir i ove godine. Turnir će biti održan  od četvrtka 23. juna do nedelje 26. juna, s tim što će subota biti slobodan dan.

Na turniru će ovoga puta učestvovati više od 70 fudbalera, aktivnih u negotinskim fudbalskim klubovima, ali i rekreativaca, koji se na ovom terenu okupljaju tokom cele godine.

Fudbaleri će biti podeljeni u 11 ekipa, koje će se prvog i drugog dana, u četvrtak i petak,  takmičiti u dve grupe, dok su odlučujući mečevi predviđeni za nedelju.

Turnir će ove godine imati i humanitarni karakter, s obzirom da će veći deo sredstava, koji će uplaćivati učesnici, biti uplaćen za lečenje Miloša Medića iz Negotina, koji će u nedelju i uručiti pehar pobedniku turnira. Tokom turnira biće postavljena i kutija za one koji žele da svojim novčanim prilogom pomognu ovu akciju.

Ovogodišnji turnir pomogli su i brojni sponzori iz Negotina i okoline, pa će svaka ekipa nositi ime po jednog sponzora. Među sponzorima su : Eliksir Prahovo, Pan Trans, Кlub 501, Elektro Buki, Duvan Produkt, Auto Кlinika, Кafana 202 plus Đokić, Кod Braneta Štubik, Aleksandrović DOO, Кorzo, Nikolić prevoz, Obeks Negotin, Sani boje, Tehnički pregled “Milenijum”, Alu Idea, Monidan komerc, Auto škola “Milovanović”, a pomoć je pružilo i JКP „Badnjevo“, čiji su radnici postavili reflektore i pokosili park.

Utakmice prvog kola igraju se u četvrtak od 19.15 sati.  Turnir će otvoriti ekipe Auto Кlinike i Кafane 202 plus Đokić.

U ostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Eliksir DOO – Duvan Produkt, Кlub 501 – Pan Trans, Aleksandrović DOO – Кorzo i Elektro Buki – Кod Braneta, a slobodna je ekipa Nikolić Prevoz DOO.