Naslovna Sport Humanitarni turnir “Saša Čejkić“: Večeras redovno kolo, a revijalno za Mimija i...

Humanitarni turnir “Saša Čejkić“: Večeras redovno kolo, a revijalno za Mimija i Nikolu

674
0

Na Humanitarnom turniru “Saša Čejkić 2024” u Park šumi “Cvećara” već su se izdvojili favoriti. Finale ovog turnira, koga je za jedan dan pomerila kiša i grad, u ponedeljak, 17. juna.

Subota će, kao i petak, na Humanitarnom turniru “Saša Čejkić 2024” doneti mnogo uzbuđenja, budući da se turnir u malom fudbalu polako završava i da, iako su se favoriti već izdvojili, još uvek ništa nije rešeno i još uvek ima nade za preokret.

Nakon što je kiša u četvrtak prekinula odigravanje redovnih kola u obe grupe, u kojoj se nadmeće 14 timova, sinoćni dueli su pokazali rešenost gotovo svih učesnika da se prikažu u što boljem svetlu.

Iako su iskusni fudbaleri dominirali u sinoćnim utakmicama, ovacije publike su osvojili – najmlađi. Ekipe Elektro Buki i Mia cotton, kao i Picerija Castelo i X sistem, sačinjene od budućih nada i malog i velikog fudbala pokazale su jednaku želju, kao i njihove starije kolege, za pobedom, pa se defitivno može reći da su svi i pobedili, jer su na pravi način demonstrirali i kako se brane boje njihovog tima, ali i kako se voli ovaj najpopularniji sport na svetu.

U redovnim utakmicama, susret između Pan Trans i Zlatare Radosavljević završen je podelom bodova, rezutatom 1:1, kao i duel Auto klinike i Boom taksija.

Kuća hrane “Srdija” je sa 7:3 pobedila Ordinaciju “Babović”, a Gaga & Gaga gradnja je sa 3:0 savladala ekipu TR “Gvožđar”.

Pobedu je slavio i House project protiv ekipe Alu Idea sa 4:2, kao i Bucino dućanče koje je, takođe sa 4:2 pobedio tim Oxygen Beauty. U svom drugom duelu Zlatara Radosavljević je pobedila sa TR “Gvožđar” 3:0, a Alu Idea  Ordinaciju “Babović” rezultatom 5:1.

U grupi A trenutno sa 12 bodova vodi Gaga & Gaga gradnja, a slede ih Pan Trans i Boom taxi sa po sedam bodova. U grupi B trenutno je vodeća Kuća hrane “Srdija” sa 12 bodova, druga je Ordinacija “Babović” sa devet, a treća Alu Idea sa osam bodova.

Večeras su na programu sledeće utakmice:

  • 18.30 sati – Boom taxi – Pan Trans
  • 19.00 sati – Oxygen Beauty – House project
  • 19.30 sati – Max In Band – Auto klinika
  • 20.00 sati – Farbara “Duga” – Bucino dućanče

U 20 sati i 30 minuta revijalno će biti odigrana utakmica u spomen na rano preminule prijatelje ovog turnira vatrogasca Milana Mladenovića Mimija i fudbalera Nikolu Babucića. Snage će ovom prilikom međusobno odmeriti njihove kolege i prijatelji.

Po završetku ove revijalne utakmice nastavlja se turnir, sledećim duelima:

  • 21.00 sat – Gaga & Gaga gradnja – Zlatara Radosavljević
  • 21.30 sati – Kuća hrane “Srdija” – Alu Idea
  • 22.00 sata –  TR “Gvožđar” – Boom taxi
  • 22.30 sati –  Ordinacija “Babović” – Oxygen Beauty
  • 23.00 sata – Pan Trans – Max In Band
  • 23.30 sata – House project – Farbara “Duga”.