Naslovna Sport Humanitarni turnir “Saša Čejkić 2024”: Finale 17. juna

Humanitarni turnir “Saša Čejkić 2024”: Finale 17. juna

560
0

Ljubitelje malog fudbala završnica ovogodišnjeg Humanitarnog letnjeg turnira na terenu Park šume “Cvećara” očekuje  u ponedeljak, 17. juna. 

Osam najboljih timova iz ovogodišnje selekcije Humanitarnog turnira sa kojeg će, ovog leta, sav prihod biti upućen za lečenje Negotinca Saše Čejkića, nadmetaće se u ponedeljak, 17. juna za titulu najboljeg.

Ovogodišnji turnir okarakterisali su, pre svega, humanost, fer plej, ali i sportski duh i posvećenost koji su još jednom pokazali rešenost Negotinaca, koji godinama brinu o sportskim terenima Park šume “Cvećara” da zajedno sa sportistima i rekreativcima, nastave svoju humanu misiju.

Sinoć je odigrana i revijalna, memorijalna utakmica između prijatelja i kolega, prošle godine tragično nastradali prijatelja ovog turnira, fudbalera Nikole Babucića Babuce i vatrogasca Milana Mladenovića Mimija.

Osim naših fudbalera, podršku ovom turniru pružile su i negotinske mlade rukometašice, članice ŽRU “Hajduk Veljko”.

Memorijalni meč u spomen na Nikolu Babucića i Milana Mladenovića

Danas će učesnici turnira i njihova verna publika pauzirati jer bodre srpsku fudbalsku reprezentaciju u duelu sa Engleskom na  Evropskom prvenstvu, a sinoć su dali sve od sebe da se što bolje pozicioniraju na tabeli.

Pan Trans je sa 3:1 savladao Boom taxi, House projekt sa 3:0  Oxygen Beauty , a Auto klinika sa 4:2 Max In Band. Bucino dućanče je sa 3:0 pobedilo Farbaru “Duga”, Zlatara Radosavljević sa 2:1 ekipu  Gaga & Gaga gradnja, a Kuća hrane “Srdija” sa 4:1 tim Alu Idea.

Boom taxi je bio uspešniji i slavio sa 3:0 protiv TR “Gvožđar”, kao i Oxygen Beauty protiv Ordinacije “Babović” i House project protiv Farbare“Duga”, dok je Pan Trans pobedio Max In Band sa 6:3.

U grupi A vodi Pan Trans sa 13 bodova, a slede ga Gaga & Gaga gradnja i Boom taxi sa 12, odnosno sa 10 bodova. U grupi B prvo i drugo mesto sa po 13 bodova dele House project i Kuća hrane “Srdija”, dok su na trećoj i četvrtoj poziciji sa po devet bodova Ordinacija “Babović”  i Bucino dućanče.

Turnir se nastavlja u ponedeljak, 17. juna utakmicama četvrtfinala i po sledećem rasporedu:

  • 19.00 sati – Pan Trans – Bucino dućanče
  • 19.30 sati –  Boom taxi – Kuća hrane “Srdija”
  • 20.00 sati – Gaga & Gaga gradnja – Ordinacija “Babović”
  • 20.30 sati –  Autoklinika – House project