Naslovna Društvo Humanitarna aukcija: Uzmite deo sportske istorije 

Humanitarna aukcija: Uzmite deo sportske istorije 

263
0

U okviru Evropske nedelje sporta u ponedeljak, 2. oktobra biće organizovana humanitarna  aukcija potpisanih predmeta srpskih sportista. Prikupljena sredstva namenjena su Nacionalnom udruženju dece obolele od raka.

„Trči u istoriju Bogdan“, odzvanjalo je sa televizora u Srbiji tokom četvrtfinala Srbije i Kanade na Svetskom prvenstvu u košarci. Sada, možete doći do potpisanog dresa Bogdana Bogdanovića u kojem je kapiten sa našim timom došao do titule svetskog vicešampiona. Pritom možete učiniti i dobro delo.

To je samo jedan od vrednih artikala koji su ponuđeni na aukciji potpisanih predmeta poznatih srpskih sportista, povodom Evropske nedelje sporta. Prikupljena sredstva pripašće Nacionalnom udruženju dece obolele od raka (NURDOR).

Pre licitiranja, neophodno je napraviti korisničko ime. Početna cena za sve artikle je 150 evra.

Zainteresovanima su ponuđeni i reprezentativni dres Nemanje Vidića iz 2006, majica Novaka Đokovića sa Olimpijskih igara u Riju 2016. Tu je i dres Miloša Teodosića iz „Crvene zvezde“ i drugi artikli koje možete videti OVDE.

Ova aukcija je deo Evropske nedelje sporta. Sakupljena sredstva biće uplaćena organizaciji dece obolele od raka NURDOR. Aukcija će biti zatvorena u ponedeljak, 2. oktobra u 17 časova. Ponude su obavezujuće.