Naslovna Društvo Humani prahovski bajkeri velikog srca darivali decu paketićima

Humani prahovski bajkeri velikog srca darivali decu paketićima

1134
4

Članovi Moto kluba „Free Rider-17“ iz Prahova obradovali su danas učenike prahovske Osnovne škole „Pavle Ilić Veljko“, ali i mališane na dečijem odeljenju bolnice i Doma „Stanko Paunović“.

Humani bajkeri, predvođeni Deda Mrazom, posetili su najpre učenike nižih razreda i predškolce Osnovne škole „Pavle Ilić Veljko“ u Prahovu.

Uz pregršt lepih želja, sa Deda Mrazovim kapicama na glavi, članovi Članovi Moto kluba „Free Rider-17“, koji su letos sa uspehom organizovali u svom selu prvi moto skup, darivali su prahovskim đacima novogodišnje paketiće, na radost dece koja su se Deda Mrazu i ljubiteljima adrenalina na dva točka, pohvalili svojim peticama i dobrim vladanjem.

Želeći da ulepšaju prestojeće praznike i deci Doma „Stanko Paunović“ članovi Moto kluba „Free Rider-17“ posetili su danas i ovu ustanovu koja postoji već 99 godina i koja je pružila utočište i dom brojnim generacijama dece i mladih.

Bajkeri su se u dnevnom boravku Doma za decu i omladinu “Stanko Paunović” družili sa decom i njihovim vaspitačima, podelivši im paketiće i novogodišnje kapice.

Nisu zaboravljena ni deca koja su trenutno na lečenju na dečijem odeljenju bolnice negotinskog Zdravstvenog centra, njih četvoro, kojima su bajkeri, takođe, pokušali da malo olakšaju tegobe zbog kojih su hospitalizovani.

“Želeli smo da obradujemo dečicu ove godine, a pošto nam je sedište u Prahovu prikupili smo novac za paketiće za decu koja pohađaju našu Osnovnu školu, ali i za štićenike Doma “Stanko Paunović” i za decu u bolnici. Akciju finansiramo iz sopstvenih sredstava i nadamo da se će naši članovi i naredne godine biti Deda Mrazovi – Bajkeri”, kaže Katarina Vojinović iz Moto kluba „Free Rider-17“ iz Prahova.

Svoju prvu samostalnu humanitarnu akciju Moto klub “Free Rider-17” završio je u centru Negotina družeći se sa prolaznicima i deleći im bombone, a oni koji su prvi ispratili povorku motora i dočekali Deda Mraza i paketiće.

4 KOMENTARA

  1. Vaše angažovanje nadmašuje očekivanja. Već ste ponos Prahova, nastavite li tako na vas će biti ponosna i cela Krajina.

    • Ovo je samo jedna akcija u nizu u kojima smo ucestvovali…skupljali smo i za povredjenu i obolelu braću motoriste u organizaciji velike porodice MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE …
      Sad je na redu humanitarni koncert…

  2. Ovo nije prva humanitarna akcija u kojoj je ucestvovao MK “Free rider -17” iz Prahova, ali je prva koju je organozovao sam klub… do sada smo ucestvovali u svim humanitarnim akcijama koje su bile organizovane od strane Moto asocijacije Srbije ciji smo inače i mi član i tom prilikom donirali novcana sredstva za obolele i povredjene bajkere…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.