Naslovna Događaji House project pobednik Humanitarnog turnira „Saša Čejkić 2024“

House project pobednik Humanitarnog turnira „Saša Čejkić 2024“

886
0

Humanitarni turnir „Saša Čejkić 2024“ uspešno je završen nakon uzbudljive nedelje koja je u potpunosti opravdala sva očekivanja.

Bucino dućanče i House project

Pobednik Turnira “Saša Čejkić 2024” je ekipa House project koja je u finalnoj utakmici trijumfovala sa 3:1 protiv ekipe Bucino dućanče, ovogodišnjeg vicešampiona. Trećeplasirana je Ordinacija “Babović”.

Finale su najbolji timovi morali, pre svega, da zasluže, pa su u četvrfinalu trijumfovali Bucino dućanče koje je sa 2:1 pobedilo ekipu Pan Trans, House project koji je istim rezultatom pobedio Auto kliniku, Ordinacija “Babović” koja je sa 4:1 pobedila ekipu Gaga & Gaga gradnja i Boom taxi koji je Kuću hrane “Srdija” nakon 3:3 dobio na penale sa 2:1.

Polufinale je donelo novo uzbuđenje. Nakon nerešenog rezultata od 2:2, Bucino dućanče je na penale savladalo Boom taxi sa 3:1. House project pobedio je Ordinaciju “Babović” sa 3:1, i time obezbedio sebi finale, a poraženoj ekipi pehar za treće mesto.

Detalji sa finalne večeri Humanitarnog turnira

Titulu najboljeg igrača turnira osvojio je zasluženo Mladen Jezdić iz pobedničke ekipe. Najbolji golman, takođe, dolazi iz ekipe House project, Dejan Džimrić.

Najbolji strelci su mladi Vukašin Milovanović iz ekipe Kuća hrane „Srdija“, kao i Aleksandar Maksimović iz Pan Transa.

Učesnici turnira sa Sašom Čejkićem

Publika na sportskim terenima u Park šumi “Cvećara”  tokom turnira mogla je da vidi čak 14 ekipa na delu, sa preko 150 učesnika, ali i mlade fudbalere, buduće nade sporta u revijalnim utakmicama.

Učesnici ovogodišnjeg turnira pokazali su izuzetnu profesionalnost, fer plej i strast prema malom fudbalu. Turnir je još jednom pokazao snagu zajedništva i solidarnosti u našem društvu, budući da su sva prikupljena sredstva od kotizacija, pića, donacija, namenjena lečenju našeg sugrađanina, Saše Čejkića, koji se bori sa teškom bolešću.