Naslovna Sport “Hajduk Veljku” bodovi posle prekida utakmice; “Sloga” poražena u Knjaževcu

“Hajduk Veljku” bodovi posle prekida utakmice; “Sloga” poražena u Knjaževcu

156
0

Negotinski zonaš dobio je bodove nakon što je utakmica posle prekida u 11.minuti prekinuta zbog povrede igrača gostujućeg Majdanpeka. “Sloga” je u Knjaževcu poražena sa 3:2.

Zbog povrede igrača Majdanpeka, utakmica prekinuta u 11.minutu, fotografija: Dragan Trikić Bale

Fudbaleri „Hajduk Veljka“ su na svom terenu savladali Majdanpečane najverovatnije službenim rezultatom od 3:0. Bodove je domaći tim dobio nakon što je utakmica prekinuta u 11. minutu, pri rezultatu 1:0, jer su gosti, nakon povrede svog fudbalera, ostali sa samo šest igrača.

Fudbaleri „Sloge“ iz Kobišnice, u 19.kolu Zone Istok, poraženi su u Knjaževcu od ekipe „Timočanina“ sa  3:2, poluvreme 1:0. Strelci za našu ekipu bili su Vojinović i Durgut, dok su se za domaći „Timočanin“ u listu strelaca upisali Minić, Milenković i Stojadinović.

Nakon 19.kola „Hajduk Veljko“ je na trećem mestu tabele sa 34 poena, iza vodećeg „Zaplanjca“ iz Gadžinog Hana i „Bukovika“ iz Ražnja koji imaju 45, odnosno 39 bodova.

U narednom, 20.kolu „Sloga“ će ugostiti na svom terenu fudbalere BSK iz Bogovine, dok „Hajduk Veljko“ putuje za Kladovo na duel sa „Đerdapom“.