Naslovna Sport “Hajduk Veljko” sa novim pojačanjem pred početak nove sezone

“Hajduk Veljko” sa novim pojačanjem pred početak nove sezone

367
0

Sastanak predstavnika fudbalskih klubova Zone Istok, koji uobičajeno prethodi novoj sezoni, biće održan ovog petka, 10. avgusta, a domaćin je novi zonaš, Fudbalski klub Orljane, šampion Nišavske okružne lige iz prethodne sezone.

Kao što je uobičajeno na ovakvim skupovima, razgovaraće se o svim važnim pitanjima u vezi predstojećeg šampionata, klubovi će dobiti takmičarske brojeve, čime se određuje raspored odigravanja utakmica, a očekuje se da na Konferenciji zvanično bude potvrđeno da prvenstvo Zone Istok startuje 18. avgusta.

Do početka lige fudbaleri „Hajduk Veljka” odigraće još dve prijateljske utakmice. U sredu Negotinci gostuju u Kladovu, gde se sastaju sa “Đerdapom”, a za subotu, 11. avgust, zakazan je meč ponovo u Kladovu, ali ovoga puta a “Brodoremontom”, što je ujedno i poslednja provera forme nekoliko dana pre početka jesenje polusezone.

U prelaznom roku stigla su i pojačanja. Ove sezone za “Hajduk Veljka” igraće Miloš Golubović koji je došao iz ekipe OFK Niš.

Iz Austrije se vratio golman Aleksandar Tomić koji će ponovo braniti boje Negotinaca. Ekipu će pojačati i Dušan Mijajlović iz sokobanjskog “Ozrena”, Vladan Nikolić iz “Brodoremonta” i Aleksa Jovanović iz bogovinske ekipe “BSK”.

Ekipu “Hajduk Veljka” napustio je Saša Milojević, koji od ove sezone igra za tim “Dunava” iz Prahova.