Naslovna Sport “Hajdučice” preko Boranki i Zaječarki do zlata na Sportskim igrama mladih

“Hajdučice” preko Boranki i Zaječarki do zlata na Sportskim igrama mladih

372
0

Negotinske basketašice osvajanjem prvog mesta na Sportskim igrama mladih u Zaječaru dobile šansu da ponove uspeh zlatne ekipe iz 2016.

Milena Trailović, Teodora Trkulja, Kristina Pavlović i Jelica Živković najbolje su basketašice na Sportskim igrama mladih u Zaječaru.

Košarkašice “Hajduk Veljka” osvajanjem zlatne medalje u basketu 3×3 na Sportskim igrama mladih u Zaječaru plasirale su se u finale državnog prvenstva koje će biti održano krajem jula u Beogradu.

Takmičenje je bilo održano za devojčice 2003/2004. ali je naša ekipa nastupila u podmlađenom sastavu gde su, uz Milenu Trailović, ostale igračice u timu 2005. i 2007. godište.

“Cilj je bio da se pripremimo za naredne godine koje dolaze i neočekivano ćemo imati ponovo priliku da ponovimo uspeh “Hajdučica” iz 2016. godine koje su osvojile zlato i u Beogradu i u Splitu! Na takmičenju nas je predstavljala i muška 3×3 ekipa koja je u polufinalu finalu zaustavljena od Zaječaraca i najmlađi mini basketaši, rođeni 2008. koji su u svojoj igri “Graničar” poraženi u finalu”, kaže za NG portal, Dušan Mandić, trener KK ”Hajduk Veljko”.