Naslovna Društvo Glasaj za TOP 5 manifestacija istočne Srbije

Glasaj za TOP 5 manifestacija istočne Srbije

304
0

U cilju promocije manifestacija kao turističkih potencijala, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, u okviru regionalne turističke web platforme Visit East Serbia, pokrenula je konkurs za TOP 5 manifestacija istočne Srbije.

Među predlozima za TOP 5 manifestacija istočne Srbije, Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) našle su se i manifestacije koje se održavaju u opštini Negotin, Mokranjčevi dani, Krajinski običaji u Štubiku, negotinski Međunarodni festival meda i vina.

Tu su i Gitarijada, Zvuci trube sa Timoka, Dani Zorana Radmilovića, Etno festival u Kladovu, Molitva pod Midžorom u Knjaževcu i druge.

„Na tradiciji kulturnog nasleđa u istočnoj Srbiji nastao je veliki broj manifestacija, a duh modernog vremena stvorio je programe za novi milenijum. One povezuju ljude, čuvaju istoriju, neguju kulturu i osećaj identiteta. „Visit East Serbia” želi da sa budućim gostima podeli sve ono najbolje što naš region ima”, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

RARIS vas poziva da za omiljene manifestacije glasate na Facebook stranici Visit East Serbia: https://web.facebook.com/visiteastserbia i navode da posetioce ove regionalne web platforme očekuju i lepe nagrade.