Naslovna Sport GK ”Hajduk Veljko”: Bojani Janković zlato u pojedinačnom višeboju, kadetkinjama srebro

GK ”Hajduk Veljko”: Bojani Janković zlato u pojedinačnom višeboju, kadetkinjama srebro

454
0

Nakon što su pionirke osvojile bronzu u drugom kolu Pionirske lige, ove subote u Kruševcu, u nedelju su zablistale su i kadetkinje Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljku“ u drugom kolu B programa u Kostolcu.

Ema Orelj, Bojana Janković i Iva Milivojević sa trenerom Milanom Stankovićem; Foto: GK „Hajduk Veljka“

Iva Milivojević, Ema Orelj i Bojana Janković osvojile su drugo mesto u višeboju u drugom kolu B programa, održanom u nedelju u Kostolcu.

Naše kadetkinje, pod mentorskim vođstvom trenera Milana Stankovića, pokazale su veliku motivaciju da u svakoj vežbi daju maksimum.

Pojedinačno, Bojana Janković je potvrdila da joj nema ravne u višeboju osvojivši prvo mesto na ovom takmičenju koje organizuje Gimnastički savez Srbije.

U subotu su u Kruševcu, podsećamo, Sara Pršo, Teodora Trokanović i Nađa Milivojević osvojile bronzu u drugom kolu Pionirske lige, a dobrim rezultatima  Nađa Milivojević i Teodora Trokanović su izborile i finale u pojedinačnom višeboju, koje će biti održano 17. novembra u Novom Sadu.

Pred negotinskim Gimnastičkim klubom “Hajduk Veljko” je i Državno takmičenje, čiji će domaćin, zahvaljujući dosadašnjim rezultatima, biti 25. novembra.

Na ovom prvenstvu boje našeg kluba braniće: Jelena Ilić, Marta Đurković, Nina Simonovski, Nađa Pančić i Mila Frunzarelović, koje su, nedavno u Pirotu, odbranile šampionsku titulu upravo zahvaljujući visokom stepenu uvežbanosti, ali i vrednom i požrtvovanom radu, pod vođstvom trenera Milana Stankovića i Ane Ranđelović.