Naslovna Sport Gimnastički klub „Hajduk Veljko“ obeležava pet godina uspešnog rada

Gimnastički klub „Hajduk Veljko“ obeležava pet godina uspešnog rada

246
0

Petogodišnjica postojanja i rada Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ biće obeležena humanitarnim turnirom sa koga će sav prihod biti doniran maloj Simeoni Jokanović za lečenje.

Foto: Gimnastički klub “Hajduk Veljko”

Gimnastički klub „Hajduk Veljko“ u proteklih pet godina, koliko postoji, okupio je veliki broj dece koja su prve korake i prva znanja o gimnastici sticala od svojih trenera. Grupa entuzijasta, na čelu sa Anom Ranđelović, pionirski su ušli u priču osnivanja kluba.

„Naš  cilj je bio da lepotu i kreativnost ovog sporta pretočimo u  vežbanje srećnijeg detinjstva iz koga će proistići hrabri, smeli ljudi sa osmehom na licu“, ističe Ana Ranđelović, trener Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“.

Veliki rad doneo je mnogo medalja i uspeha na takmičenjima  i oni su motiv da i u godinama koje dolaze  takmičarke i treneri daju najbolji deo sebe sportu koji vole.

Petogodišnjica postojanja kluba pod nazivom „Moja kreativna strana“ najavljena za nedelju 21. april od 17 sati u sporstkoj sali Osnovne škole „Branko Radičević“, biće humanitarnog karaktera. Sav novac prikupljen na turniru biće doniran našoj maloj sugrađanki Simeoni Jokanović, koja se već mesecima leči u Americi.

Posetioci gimnastičkog turnira „Moja kreativna strana“ biće u prilici da uživaju u nastupu najmlađih članica kluba na poligonu spretnosti, ali i u revijalnom nastupu takmičarki „Pokaži šta znaš“. Kao i svake godine, turnir će svojim nastupom upotpuniti i gost iznenađenja.