Naslovna Sport Fudbalska sezona polako ulazi u završnicu

Fudbalska sezona polako ulazi u završnicu

171
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 28. kola Srpske lige Istok, 27. kola Zone Istok i 26. kola Okružne lige Bor.

Foto: I. Mitrović

U 28. kolu Srpske lige Istok fudbaleri „Dunava“ su na gostovanju u Pirotu, igrajući nerešeno 0:0, podelili bodove sa ekipom „Radničkog“.

„Dunav“ je trenutno na 11. mestu tabele sa 37 bodova, koliko ima i pirotsko „Jedinstvo“ koje ima i bolju gol razliku.

U narednom kolu, u nedelju 26. maja od 17.30 sati „Dunav“ će na svom terenu ugostiti šestoplasiranu ekipu GFK Jagodina.

U 27. kolu Zone Istok „Hajduk Veljko“ je poražen sa 4:1 u Pirotu od fudbalera „Tanaska Rajića“. Štubički „Branik“ je podelio bodove sa ekipom OFK Zlot igrajući nerešeno 1:1. „Hajduk Veljko“, nakon ovog poraza, beleži pad na četvrto mesto tabele sa 45 bodova, tri manje od „Tanaska Rajića“, dok je „Branik“ na osmoj poziciji sa 39 bodova, koliko imaju i bolje pozicionira dimitrovgradski „Balkanski“  i „Lužnica“ iz Babušnice.

U narednom kolu, u nedelju, 26. maja od 17 sati očekuje nas domaći derbi u kojem će „Hajduk Veljko“ ugostiti štubički „Branik“.

Ovog vikenda odigrane su i utakmice 26. kola Okružne lige Bor u kojem je jedinu pobedu ostvario tim iz Miloševa pobedivši na svom terenu „Ključ“ iz Podvrške. Urovica je u Brestovcu kod Bora poražena sa 3:2, jabukovački „Polet“ u Leskovu izgubio je sa 3:0 od „Poloma“, dok je kobišničku „Slogu“ u Maloj Vrbici domaći tim savladao sa 5:1.

U narednom kolu, u sredu 22. maja „Polet“ će ugostiti u Jabukovcu fudbalere Urovice, a „Sloga“ u Kobišnici ekipu „Poloma“, dok Miloševo putuje u Krivelj. Sve utakmice se igraju od 17.30 sati.