Naslovna Sport FUDBAL: “Dunav” nerešeno; pobeda “Hajduk Veljka” u Zoni, a “Sloge” u Okružnoj...

FUDBAL: “Dunav” nerešeno; pobeda “Hajduk Veljka” u Zoni, a “Sloge” u Okružnoj ligi

230
0

Fudbaleri “Dunava” na svom terenu u Prahovu igrali su nerešeno, 1:1, protiv trenutno prvoplasirane ekipe “Temnić 1924” iz Varvarina.

Naši fudbaleri su trenutno na desetom mestu sa 27 bodova, koliko ima i OFK “Sinđelić” iz Niša. U narednom, 20. kolu Srpske lige Istok, Prahovljani u nedelju, 24. marta gostuju SFS “Borcu” u Paraćinu.

Fudbaleri “Hajduk Veljka” savladali su na svom terenu Majdanpečane sa 1:0 u 17. kolu Zone Istok.  U narednom kolu negotinski zonaši, trenutno trećeplasirani, u subotu, 23. marta putuju u Kladovo na duel “Brodoremontu”, koji se nalazi na devetom mestu tabele.

Ovog vikenda nastavljeno je takmičenje u Okružnoj ligi Bor. U utakmicama 16. kola od svih negotinskih predstavnika, jedino je kobišniška „Sloga“ pobedila u gostima i to Rudnu Glavu sa 1:0. Zlot je savladao štubički „Branik“ sa 1:0, a Poreč ekipu BSK iz Bukovča sa 3:0.

U narednom kolu BSK će 23. marta ugostiti Bliznu, dok će sutradan, 24. marta “Sloga” ugostiti ekipu Zlota, a “Branik” ekipu “Poloma” iz Leskova.