Naslovna Kultura Događaji „Fotografija vizualna informacija“ Milorada Drče

„Fotografija vizualna informacija“ Milorada Drče

353
0

U sredu, 11. marta u 19 sati u galeriji Doma kulture biće otvorena izložba „Fotografija vizualna informacija“ negotinskog fotografa Milorada Drče.

Milorad Drča, urednik fotografije korporativnog časopisa „EPS Energija“, učesnik saveznih i republičkih izložbi u organizaciji Foto saveza Jugoslavije i Srbije predstaviće u Negotinu na izložbi nazvanoj „Fotografija vizualna informacija“ svoje 33 fotografije grupisane u četiri ciklusa.

Kako autor izložbe ističe, svaka od fotografija pored informacije „koju nosi sa sobom ima i priču kako je nastala“, darujući svojim delima, koliko mu to mogućnosti dozvoljavaju, umetničku notu.

Postrojenja za proizvodnju i prenos električne energije su definitivno opus Milorada Drče, koji je klasičan fotografski zanat učio u Atelje „Zlata“ u Beogradu, a Grafičku školu, odsek za fotografiju na Novom Beogradu.

Izložba „Fotografija vizualna informacija“  ovog plodnog autora, dobitnika brojnih nagrada za fotografiju kod nas i u svetu, biće otvorena u sredu 11. marta u 19 sati u galeriji Doma kulture.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.