Naslovna Društvo Fondacija „Humanist“ kroz „Novogodišnju čaroliju“ obradovaće mnoge mališane: Akcija i u Negotinu

Fondacija „Humanist“ kroz „Novogodišnju čaroliju“ obradovaće mnoge mališane: Akcija i u Negotinu

604
0

Humanitarna fondacija „Humanist“ iz Beograda širom Srbije, pa i u Negotinu, organizuje akciju „Novogodišnja čarolija“, čiji je cilj sakupljanje sredstava za socijalno ugrožene porodice sa decom, dečije ustanove, svratišta, kao i prikupljanje pomoći za decu sa smetnjama u razvoju.

Kako bi najmlađima koji su od ranog detinjstva upoznali sve nedaće života, učinili predstojeće praznike što lepšim i obradovali ih poklonima za Novu godinu, aktivisti Humanitarne fondacije “Humanist” širom Srbije organizuju akciju prikupljanja pomoći simbolično nazvanu “Novogodišnja čarolija”.

“Nastojimo da obradujemo što više mališana novogodišnjim paketićima. Pojedinci, firme, organizacije svojim minimalnim učešćem u tome mogu da nam pruže značajnu pomoć. Svako od nas može da donira jedan slatkiš, toplu odeću, školski pribor, igračke ili ako želi može i sam da zapakuje paketić i donese ga kod nas u Frizerski salon “Imaginations by Daca” kod Doma kulture”, kaže Danijela Stanković, član Upravnog odbora fondacije “Humanist” i zastupnik za Negotin.

Projekat “Novogodišnja čarolija” namenjen je deci iz socijalno ugroženih porodica, deci iz svratišta, dečijih ustanova, sigurnih kuća, ali i deci sa smetnjama u razvoju, sa željom da obraduju ove mališane i učine im praznike lepšim i veselijim.