Naslovna Sport FK „Branik“ iz Štubika započeo pripreme za prolećni deo prvenstva

FK „Branik“ iz Štubika započeo pripreme za prolećni deo prvenstva

276
0

Negotinski okružnoligaš FK „Branik“ iz Štubika započeo je pripreme za nastavak sezone u Okružnoj ligi Bor. Cilj ovog fudbalskog kluba je osvajanje drugog mesta.

fotografija: FK „Branik“ , Štubik

Prvoj prozivci trenera i šefa Stručnog štaba Čedomira Dimitrijevića od 22 fudbalera, odazvalo se njih 15.

Klub će u nastavku prvenstvene sezone pojačati Ivan Maksimović, Milan Kraguljac, Miša Bolđić i Miloš Đorđević, dok se na trojicu igrača ne računa zbog ranijih povreda.

„Ambicije kluba su jasno definisane sa sednici Upravnog odbora, održanoj još 12.januara. Cilj je osvajanje drugog mesta, a da li će biti ostvaren, znaće se početkom juna, kada se završava prvenstvo Okružne lige Bor u kojoj se pored „Branika“, iz naše opštine takmiče i ekipe „Deli Jovana“ iz Sikola, Čubre i „BSK-a“ iz Bukovča“, navode u FK „Branik“ u Štubiku.

Štubičanci trenutno dele drugo mesto sa borskim Zlotom i „Radničkim“ iz Klokočevca sa 27 osvojenih bodova, dok se na čelu tabele nalazi ekipa borske Slatine.

„FK „Branik“ je planirao, ukoliko to dozvole vremenski uslovi, održavanje najmanje sedam do osam treninga, kao i odigravanje bar tri kontrolne utakmice sa ekipama iz Opštinske lige Negotin, dok će generalna provera biti meč sa negotinskim zonašem „Slogom“ iz Kobišnice, početkom marta, s obzirom da se start prolećne sezone Okružne lige Bor očekuje 10.marta“, navode u štubičkom Fudbalskom klubu „Branik“.