Naslovna Događaji Filmski praznik u negotinskom bioskopu

Filmski praznik u negotinskom bioskopu [Video]

483
0

Ljubitelji filma u negotinskom bioskopu ovih dana mogu da pogledaju najnovija inostrana i domaća filmska ostvarenja.

Nakon jučerašnje projekcije animiranog filma „Aladin i leteći ćilim“ deca mogu da uživaju danas u novoj 3D animaciji popularne bajke Hansa Kristijana Andersena o devojčici Gerdi, koja kreće u potragu za Snežnom kraljicom da bi otkrila svoje čarobne moći i spasila brata i roditelje koje je zli kralj Harald zarobio u Zemlji ogledala.

Film se prikazuje u terminu od 16 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.

Danas će u bioskopu biti prikazana i domaća hit komedija „Taksi bluz“  Miroslava Stamatova sa Andrijom Miloševićem, Milenom Predić, Aleksandrom Tomić i Todorom Jovanovićem u glavnim ulogama.

U filmu koji se u negotinskom bioskopu danas prikazuje u dva termina od 18 i od 20 časova neke od uloga tumače i Nikoka Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Cena ulaznice je, takođe, 250 dinara po projekciji.

U sredu, 13. februara od 16 časova ljubitelji svetske kinematografije moći će da uživaju u novoj avanturi najpoznatije dadilje na svetu, filmu „Povratak Meri Popins“ Roba Maršala sa Emili Blant u glavnoj ulozi.

U filmu se uz Blantovu pojavljuje sjajna glumačka postava od Meril Strip, preko Kolina Firta do Emili Mortimer. Cena ulaznice je 250 dinara.

I sutra je na repertoaru domaći “Taksi bluz” ali u terminima od 18 sati i 30 minuta, kao i od 20 sati i 30 minuta.