Naslovna Kultura Događaji Filmski hitovi u negotinskom bioskopu u četvrtak i petak

Filmski hitovi u negotinskom bioskopu u četvrtak i petak [VIDEO]

411
0

Ljubitelji kinematografije u četvrtak i petak, 6. i 7. decembra biće u prilici da u Bioskopu “Krajina” pogledaju tri filma.

Najmlađe u četvrtak i petak u terminu od 16 časova očekuje animirani film u 3D tehnologiji “Grinč”, adaptacija klasične dečije priče „Kako je Grinč ukrao Božić“ u kojoj zeleno čudovište kreće u misiju da ukrade Božić.

Film su zajedno režirali Jarou Čejni i Skot Mojzer, dok je scenario prema knjizi Dr Susovoj (Teodor Gajzel) knjizi napisao Majkl Lesjer.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Nova filmska projekcija filma “Južni vetar”  Miloša Avramovića na programu je negotinskog bioskopa u terminu od 18 sati.

Glavne uloge u filmu u kojem je Nebojša Glogovac ostvario svoju poslednju filmsku ulogu tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Miloš Timotijević, ali i Srđan Todorović, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić…

Ulaznice se prodaju po ceni od 150 dinara.

U terminu od 20 sati i 30 minuta na repertoaru negotinskog bioskopa u četvrtak i petak je film “Boemska rapsodija” Brajana Singera, biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i Fredija Merkjurija, frontmena benda koji je “prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti”.

Legendarnog Fredija tumači Rami Malek,  gitaristu Brajana Meja glumac Gvilim Li, Ben Hardi tumači bubnjara Rodžera Tejlora, a Džon Mazel bas gitaristu grupe Queen Džona Dikona.

Karta za ovu projekciju staje 250 dinara.