Naslovna Događaji Filmovi „Realna priča“ i Zaleđeno kraljevstvo 2“ u negotinskom Domu kulture

Filmovi „Realna priča“ i Zaleđeno kraljevstvo 2“ u negotinskom Domu kulture [VIDEO]

409
0

Ljubitelji sedme umetnosti u Negotinu biće u prilici da danas i sutra uživaju u domaćem filmu „Realna priča“, u režiji Gordana Kičića, kao i nastavku animiranog hit filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“.

Avanture sestara Else i Ane se nastavljaju u novom bioskopskom hitu “Zaleđeno kraljevstvo 2” koju potpisuje provereni tandem Kris Bak i Dženifer Li, dobitnici Oskara za najbolji animirani film 2013.

Ovoga puta Elsa, Ana, Kristof, Olaf i Sven kreću na uzbudljivo putovanje da saznaju zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima. Film se u negotinskom Domu kulture “Stevan Mokranjac” prikazuje danas i sutra, 25. i 26. novembra u terminima od 16 i od 18 časova, a karte po ceni od 250 dinara prodaju se sat vremena pred početak projekcije.

U terminu od 20 časova u ponedeljak i utorak, 25. i 26. novembra prikazivaće se “Realna priča”, film koji produkcijski i rediteljski potpisuje Gordan Kičić, koji u njemu tumači i glavnu ulogu, glumca Veljka Radisavljevića.

Po scenariju Vladimira Simića i Marka Manojlovića u ovoj sagi o glumcu koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega, gubeći osećaj za realne probleme i upadajući u komične sukobe sa prijateljima, kolegama, porodicom i slučajnim prolaznicima, uloge tumače i Nina Janković, Lena Lazović, Milica Mihajlović, Katarina Gojković, ali i Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić i drugi.

Ulaznice po ceni od 250 dinara se prodaju sat vremena pred početak projekcije.