Naslovna Društvo COVID-19 EPS uputio poziv građanima da očitaju brojila

EPS uputio poziv građanima da očitaju brojila

1525
0

Elektroprivreda Srbije je uputila svim kupcima da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana Elektroprivreda Srbije, uputila je poziv građanima da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima potrošači stanje sa brojila mogu i da jave pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na imejl adresu nadležnog distributivnog područja.

Za potrošače u Borskom i Zaječarskom okrugu, kao i za opštine Svrljig i Žagubica imejl adresa distributivnog područja Niš je [email protected].

“EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa. Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije“, navodi se u saopštenju EPS.