Naslovna Društvo “Eliksir” nagradio najbolje mlade likovne stvaraoce na konkursu “Porodica je snaga”

“Eliksir” nagradio najbolje mlade likovne stvaraoce na konkursu “Porodica je snaga”

2102
0

Kompanija “Eliksir Grupa” u saradnji sa svojom članivom “Eliksir” Prahovo organizovali su ove zime prvi likovni konkurs za decu svojih zaposlenih na temu „Porodica je snaga“.

Nagrađeni učesnici sa predstavnicima kompanije „Elixir“ Prahovo

Likovnim konkursom na temu “Porodica je snaga”, kompanija “Eliksir Grupa”  i njena članica “Eliksir” Prahovo odlučili su da na ovaj način okupe svoje zaposlene, a naročito njihove najmlađe i najslađe članove, oko onoga što je najvrednije – porodice.

Maša Todosijević i pobednički rad u kategoriji predškolaca

“Više od 130 radova kreativnih mališana je pristiglo na konkurs, te su nam deca još jednom pokazala da od njih možemo da učimo o onom najvažnijem i vratila nas na “fabrička podešavanja”. Ponosni smo na kreativnost, rezultate i dobre radne navike koje su dragi učesnici pokazali, te su sasvim zasluženo osvojili vredne nagrade, čiji je cilj da dodatno povežu i okupe članove porodice u zajednički provedenom vremenu”, navode u kompaniji “Eliksir Grupa”.

Natalija Marinović i pobednički rad u kategoriji od petog do osmog razreda

Najveći broj likovnih ostvarenja uradili su mališani zaposlenih u “Eliksir” Prahovu. Više od pedesetoro dece, predstavnika ove “Elixirove” članice slikalo je i crtalo na temu porodice, poverenja i novogodišnjih praznika.

Prvu nagradu na konkursu osvojile su petogodišnja Maša Todosijević u kategoriji predškolaca i četrnaestogodišnja Natalija Marinović u kategoriji od petog do osmog razreda osnovne škole.

Petar Stepić osvojio je treću nagradu u srednjoj kategoriji

U srednjoj kategoriji treću nagradu je osvojio osmogodišnji Petar Stepić.

Najuspešnijim stvaraocima nagrade je uručila Maja Radulović, zamenik direktora “Eliksir” Prahovo, koja je deci zahvalila na radosti koju su svojim radovima priredili i predstavila delatnost kompanije.

“Uverena sam da će se naredne aktivnosti odvijati u redovnim okolnostima i uz prisustvo velikog broja najmlađih članova velike “Elixirove” porodice. Hvala svim učesnicima na vremenu koje su izvdvojili za učešće na konkursu i iskrenoj emociji koju su pokazali kroz svoja likovna ostvarenja”, istakla je, tom prilikom, Maja Radulović.