Naslovna Politika “Dveri” pozvale građane građane da zaokruže „ne“ na referendumu

“Dveri” pozvale građane građane da zaokruže „ne“ na referendumu

621
0

Patriotski blok, koji predvodi Srpski pokret Dveri, pozvao je građane da u nedelju izađu na referendum, zaokruže „ne“ i tako sačuvaju svoj Ustav i svoju državu.

Foto: Srpski pokret „Dveri“

Patriotski blok ukazuje da je zajednička izjava ambasada Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije, Sjedinjenih Država i Delegacije EU o referendumu, u kojoj se građani Srbije pozivaju da podrže promene Ustava, u potpunosti ogolila suštinu odnosa aktuelne vlasti i vodećih zapadnih zemalja.

“Ono na šta je Patriotski blok, predvođen Srpskim pokretom Dveri, ukazivao mesecima unazad sada je postalo potpuno jasno i očigledno. Aleksandar Vučić nije čak ni kolonijalni upravnik u nepodobnom pokušaju, već samo marioneta, poslušnik i izvršilac volje njegovih gospodara, koji više ni ne skrivaju svoje prave namere – uspostavljanje potpunog političkog protektorata nad srpskom državom i društvom”, navodi se u saopštenju.

Srpski pokret “Dveri” i stranke i pokreti koje čine Patriotski blok,  pozvali su građane da u nedelju izađu na referendum i zaokruže “ne” jer je “Srbija  suverena i nezavisna država, a nosioci suverenosti su građani ove zemlje”, dodaje se u saopštenju.