Naslovna Sport Dve titule „Hajduk Veljku“ na turniru u Kladovu

Dve titule „Hajduk Veljku“ na turniru u Kladovu

626
0

Fudbalski klub “Hajduk Veljko” na turniru koji je za mlađe kategorije organizovao FK “Đerdap” u Kladovu osvojio je sa svoje dve selekcije šampionsku i vicešampionsku titulu.

Turnir u Kladovu u organizaciji Fudbalskog kluba “Đerdap” okupio je oko 250 takmičara iz “Crvene zvezde”, Škole fudbala “28. jun” iz Gračanice, “Hajduk Veljka” i OFK “Boban” iz Negotina, kladovskih klubova “Đerdap” i “Brodoremont”, ali i fudbalere iz Zaječara, Majdanpeka i Golupca.

U kategoriji fudbalera rođenih 2011. godine prvo mesto pripalo je FK “Hajduk Veljko” koji je sa tri pobede i jednim nerešenim ishodom ostvario gol razliku od čak 17:1. Drugo mesto u ovoj kategoriji pripalo je kladovskom “Brodoremontu”, a treće zaječarskim “Kablovima”

U kategoriji fudbalera selekcije 2011. godišta, Luka Nikolić proglašen je za najboljeg strelca, a Ognjen Pajić za najboljeg golmana.

Luka Nikolić i Ognjen Pajić

Generacija 2009. osvojili su sa tri pobede i jednom nerešenom utakmicom drugo mesto u svojoj kategoriji, iza ekipe iz Gračanice koja je imala bolju gol razliku. Ova selekcija imala je dala je devet, a primila samo jedan gol. Trećeplasirana ekipa u selekciji 2009. je ekipa OFK  019 iz Zaječara.

U FK “Hajduk Veljko” ističu da su zadovoljni rezultatom, a posebno činjenicom da su polaznici negotinske škole fudbala pokazali divnu igru i bili jednako uspešni i u napadu i u odbrani.