Naslovna Sport Dvanaesta pobeda negotinskih stonotenisera u nizu

Dvanaesta pobeda negotinskih stonotenisera u nizu

188
0

U 14. kolu Kvalitetne lige Regionalnog stonoteniskog saveza Niš (RSTSN) negotinski STK “Hajduk Veljko” savladao je STK Bor sa 4:0, prepustivši gostima samo jedan set.

Negotinski stonoteniseri savladali su trećeplasirani STK Bor sa 4:0, istim rezultatom kao i u jesenjem delu sezonu.

Mladen Milovanović je u prvom meču lako došao do pobede nad Dinom Mekićem od 3:0. Petar Vidić je Milošu Bosiokoviću prepustio 12 poena u tri seta, a Saša Janković je prepustio jedan set Aleksandru Buđelanu.

U četvrtom meču trener STK “Hajduk Veljko”, Slobodan Miljković dao je šansu povratniku u ekipu, Milanu Miloševiću, jednom od najperspektivnijih mladih igrača Srbije, koji je Negotinu doneo mnostvo medalja sa raznih državnih i međunarodnih takmičenja.

“I pored odsustvovanja od skoro dve godine i  početne stegnutosti, Milošević je s vremena na vreme  pokazao  se radi o vanserijskom igraču, te da će sledeće sezone u drugoj ligi biti značajno pojačanje. Slavio je sa 3:0 i stavio tačku na ovaj meč”, kaže trener Slobodan Miljković.

I mlađi igrači STK “Hajduk Veljko”, u zaostalom trećem kolu Omladinske lige, pobedili su sa 3:0 vršnjake iz STK Bor.

Za negotinski tim su nastupili Petar Vidić, Pavle Pucarević i Luna Jovanović, budući da pravila dozvoljaju da član ekipe može da bude i jedna devojčica.