Naslovna Sport Dva zlata i jedno srebro za negotinske gimnastičarke

Dva zlata i jedno srebro za negotinske gimnastičarke

1099
0

Negotinske gimnastičarke, članice Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ ostvarile su sjajan uspeh na ovogodišnjem takmičenju Cheer lige.

Kadetkinje negotinskog Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“: Anja Milivojević, Maša Đorđević, Nikolina Jevrić, Maša Marinović i Emilija Tomić, pod mentorskim vođstvom Ane Ranđelović, trenera i koreografa, osvojile su drugo mesto i srebrnu medalju na Cheer ligi koju je u subotu u Beogradu organizovala Serbian Cheerleading and Cheerdance Federacija.

Negotinske gimnastičarke su sjajnim nastupom oduševili žiri i osvojili drugu nagradu u kategoriji kadetkinja u Freestyle Cheer stilu, iza Plesnog kluba “Mystique”.

U pojedinačnoj konkurenciji negotinske gimnastičarke osvojile su dve zlatne medalje. Maša Marinović je zlatnu medalju osvojila sa vrlo primećenom koreografijom u kategoriji kadetkinja. Zlatnom medaljom se okitila i šestogodišnjakinja Dunja Stanković koja je u kategoriji mini, sa koreografijom “Hello Kitty” osvojila prvo mesto.

Uskoro članice Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ očekuje Državno takmičenje u Aerobnoj gimnastici koje će biti održano 10. decembra u Novom Sadu.