Naslovna Sport „Dunav“ iz Prahova i „Branik“ iz Štubika bez bodova u ovom kolu

„Dunav“ iz Prahova i „Branik“ iz Štubika bez bodova u ovom kolu

293
0

Osim negotinskog „Hajduk Veljka“ koji je u trećem kolu Zone Istok savladao u Kladovu domaći „Đerdap“ sa 2:0, naš drugi predstavnik u Zoni, „Branik“ iz Štubika je poražen, kao i jedini srpskoligaš iz naše opštine, „Dunav“ iz Prahova.

Prahovski „Dunav“ poražen je sa 4:0 u četvrtom kolu Srpske lige Istok od ekipe „Mladosti“ iz Medoševca, trenutno trećeplasirane na tabeli, sa 10 bodova.

Naš srpskoligaš trenutno sa jednom pobedom i to u prvom kolu ima tri boda i nalazi se na 16. mestu tabele.

U narednom kolu Prahovljani su domaćini ekipi „Timočanina“ iz Knjaževca, koja je sa niškim OFK „Sinđelićem“ u četvrtom kolu igrala nerešeno, 1:1.

 „Hajduk Veljko“ je zabeležio nova tri boda pobedom od 2:0 nad „Đerdapom“ u gostima, pa je trenutno sa pet bodova petoplasirani.

Naš drugi predstavnik u Zoni, ekipa „Branika“ iz Štubika, ugostila je, takođe, kladovski tim, fudbalere „Brodoremonta“, a gosti su na kraju slavili sa 3:1 i stigli na četvrto mesto tabele sa šest bodova.

U narednom kolu, ovog vikenda, „Hajduk Veljko“ će ugostiti FK „Rajko Mitić“ iz Bele Palanke, koji takođe juri viši rang,  dok „Branik“ putuje u Dimitrovgrad ekipi „Balkanskog“.