Naslovna Kultura Drum Dum Fest 009: Poziv mladim bubnjarima i fotografima

Drum Dum Fest 009: Poziv mladim bubnjarima i fotografima

181
0

Deveti Drum Dum Fest u Leskovcu biće održan 18. i 19. jula uz učešće najboljih bubnjara iz Srbije i regiona.

Organizatori Drum Dum Festa (DDF) pozivaju mlade bubnjare od 15 do 21 godine da se do 4. jula prijave za učešće u takmičarskom delu programa DDF teens. Potrebno je da popune formular na zvaničnoj stranici festivala i pošalju video snimak u trajanju od najmanje 30 sekundi.

DDF teens treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. DDF teens mogu koristiti matrice, ili izvesti kompoziciju sa bendom. I ove godine organizatori neće naplaćivati kotizacije za učesnike, a troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar. Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva.  Prijave za DDF kids za bubnjare do 15 godina mogu se slati putem istog formulara, a svoje snimke najmlađi mogu poslati na isti mejl kao i DDF teens. DDF kids treba da izvedu program po slobodnom izboru, u trajanju do 5 minuta”, navode u PR službi Drum Dum Festa.

Poziv je otvoren do 4. jula i za učešće na Foto Konkursu  „Objektivom kroz muziku Vol. 2“ na kojem mogu da učestvuju svi zainteresovani sa radovima na temu muzike, a pre svega bubnjeva. Fotografije moraju da budu u jpeg formatu, minimalno3000 piksela po dužoj strani (300 DPI) i  ne smeju da imaju vodeni žig.

“Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije Foto kluba „Leskovac“. Žiri će izabrati najbolje, a imena pobednika proglasiti prilikom otvaranja izložbe na samom startu Drum Dum Festa 009.