Naslovna Društvo Drugi rođendan Doma zdravlja “Bormedic”

Drugi rođendan Doma zdravlja “Bormedic”

513
0

Kada je pre dve godine Dom zdravlja “Bormedic” počeo sa radom niko nije mogao da nasluti da će u vrlo kratkom roku ova ustanova postati jezgro oko kojeg će se okupljati ne samo vodeći domaći medicinski stručnjaci, već i sve veći broj građana koji su u „Bormedic-u“ pronašli ravnopravnog partnera u očuvanju zdravlja.

Od početne ideje i formiranja poliklinike do modernog i dobro opremljenog Doma zdravlja, prvog privatnog u istočnoj Srbiji, protekle su dve godine uspešnog rada, u kojima je ustanova nastojala da se u potpunosti posveti pacijentima kvalitetnim uslugama, modernim dijagnostičkim aparatima i opremom, ali i ogromnim znanjem i iskustvom tima lekara i medicinskih tehničara.

Svakodnevno je na usluzi pacijentima iz cele istočne Srbije tim od više od 50 renomiranih stručnjaka iz svih oblasti medicine među kojima su i profesor dr Dragan Tavčiovski, nekadašnji načelnik Klinike za kardiologiju VMA, koji se stručno usavršavao u “Hammersmill Hospital” u Londonu i “Texas Heart” Institutu, ali i profesor dr Radoje Doder, načelnik Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju i predsednik Udruženja za digestivnu endoskopiju.

Profesionalno osoblje, opremljenost najnovijim dijagnostičkim aparatima, poslednje generacije, među kojima izdvajamo magnetnu rezonancu i 4D ultrazvuk za trudnice, ali i široka paleta specijalističkih pregleda, dovoljni su razlozi da svoje poverenje ukažete Domu zdravlja “Bormedic”.

Tu su i specijalistički pregledi iz oblasti interne medicine (pulmologija, reumatologija, kardiologija, hematologija, gastroenterologija, endokrinologija), hirurgije (vaskularna, opšta, dečija), ali i urologije, ortopedije, ORL, opšte i medicine rada, pedijatrije, oftalmologije, dermatologije, alergologije, fizijatrije, ginekologije, neurologije, psihijatrije i psihologije.

Bez čekanja, nepotrebne šetnje i višednevnog gubljenja vremena, na jednom mestu možete obaviti i sistematske preglede (prethodne, periodične i oftalmološke – ortorajter) kako biste na najbolji način pratili svoje i zdravlje svojih zaposlenih.

“Bormedic” nudi i sistematske preglede pojedinaca sa pristupačnim paketima zdravstvenih usluga uz kompletnu laboratoriju, ultrazvučne preglede štitne žlezde, abdomena, dopler krvnih sudova vrata, za žene i ginekološke, a za muškarce i urološke preglede.

U okviru Savetovališta za mlade “Bormedic” nudi besplatno psihološko i ginekološko savetovanje mladih osoba, ali i besplatne ginekološke preglede srednjoškolki dva puta godišnje, uz đačku knjižicu.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti lično u Domu zdravlja “Bormedic” u Ulici Nade Dimić 10a u Boru, pozivom na brojeve: 063/ 460-134 i 030/ 426-077, ili elektronskom poštom: [email protected]