Naslovna Sport Dragan Ratković: Negotinske košarkašice su talentovane

Dragan Ratković: Negotinske košarkašice su talentovane [VIDEO]

543
0

Ozbiljan i temeljan rad u Ženskom košarkaškom klubu „Hajduk Veljko“ opredelio je Dragana Ratkovića, glavnog koordinatora Košarkaškog saveza Srbije za južnu i istočnu Srbiju da ovogodišnji zimski edukativni trening održi upravo u Negotinu.

Ratković je ovogodišnju seriju treninga održao u Negotinu sa talentovanim “Hajdučicama” u želji da im unapredi one aspekte igre koja će im pomoći u daljem razvoju i omogućiti im da napreduju.

 “Imate dosta talentovanih igračica. Međutim, one su jako mlade i imaju još puno toga da rade, ali osnova, u svakom slučaju, postoji. Naš zadatak je da budemo baza za klubove koji imaju, zbog nekih realnih okolnosti, a Beograd je Beograd, bolje uslove, više termina, bolje mogućnosti da stipendiraju svoje igračice, a da treneri koji ovde rade kroz neku praksu i uz moju pomoć polako se uključe u rad nekih reprezentativnih mlađih selekcija”, navodi Ratković i dodaje da ŽKK “Hajduk Veljko” ima potencijala, te da se od ovih devojčica mnogo očekuje.

Šta je sve proslavljeni trener rekao o našem klubu i gde je negotinska košarka u odnosu na ostale  pogledajte u prilogu koji smo vam pripremili.