Naslovna Društvo Donacije Osnovnoj školi „Vera Radosavljević“

Donacije Osnovnoj školi „Vera Radosavljević“

492
0

U susret 55. rođendanu Osnovne škole „Vera Radosvaljević“, dugogodišnji prijatelji ove obrazovne institucije donirali sredstva.

„Ulaganje u obrazovanje je ulaganje u budućnost“, izreka je kojom se rukovode mnoga preduzeća i institucije donirajući sredstva koja školama pomažu da unaprede svoj rad, poboljšaju uslove u kojima učenici stiču znanja, osavremene nastavu.

Kompanija Elixir Prahovo, u susret rođendanu škole, donirala je sredstva u iznosu od 60.000 dinara koja će, po rečima direktora ove obrazovne institucije Jasmine Luković, biti namenski utrošena za kupovinu računara.

„Veoma nam je dragocena ova donacija, jer ćemo kupiti računare koji će prosvetnim radnicima omogućiti da lakše vode elektronski dnevnik, s obzirom da se od početka drugog polugodišta i u našoj školi kompletna školska dokumentacija vodi elektronski. Ovih dana pomoć je stigla i iz kompanije „Đerdap dva“, koja nam je sredila kompletnu rasvetu u prostorijama škole“, kaže Jasmina Luković.

U susret 55. rođendanu Osnovne škole „Vera Radosavaljević“, takođe, dugogodišnji prijatelji:  kompanija „Tekijanka“, Osiguravajuća kuća „Dunav“ i „Matalj“, pomogli su školu značajnim finansijskim sredstvima i donacijama.