Naslovna Društvo Dom zdravlja “Bormedic” u Boru u službi vašeg zdravlja

Dom zdravlja “Bormedic” u Boru u službi vašeg zdravlja

2347
0

Dom zdravlja “Bormedic” već tri godine sinonim je profesionalnosti, kvalitetne medicinske i pre svega brze usluge, sa širokom paletom usluga iz svih oblasti medicine, vrhunskim kadrovima i zadovoljnim korisnicima.

Inovativna tehnologija i individualan pristup svakom pacijentu u Domu zdravlja “Bormedic” pacijentima pruža najviši nivo kvaliteta zdravstvene usluge.

Ovaj Dom zdravlja, jedini privatni u istočnoj Srbiji, svakodnevno je na usluzi građanima iz celog regiona.

Sa više od 50 stručnjaka iz različitih oblasti medicine, među kojima su i prof. dr Dragan Tavčiovski, višegodišnji načelnik Klinike za kardiologiju VMA, koji se stručno usavršavao u “Hammersmill Hospital” u Londonu i “Texas Heart” Institutu, ali i prof. dr Radoje Doder, načelnik Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju i predsednik Udruženja za digestivnu endoskopiju, Dom zdravlja “Bormedic” nastavlja svoju misiju da proširi tim saradnika, a pacijentima omogući što veći broj stručnih mišljenja.

U takvom okruženju ne izostaju rezultati da se pacijentima omogući kvalitetna usluga, bez čekanja, zahvaljujući znanju i iskustvo tima lekara i medicinskih tehničara, pa “Bormedic” svake godine opravdava visok renome koji uživa.

Zahvaljujući savremenoj dijagnostičkoj i terapijskoj opremi “Bormedic” nudi kompetnu zdravstvenu procenu tela i njegovih funkcija, širok spektar laboratorijskih analiza, stručne specijalističke preglede iz oblasti interne medicine (pulmologija, reumatologija, kardiologija, hematologija, gastroenterologija, endokrinologija), hirurgije (vaskularna, opšta, dečija) i ostalih grana medicine od urologije, ortopedije, ORL, opšte i medicine rada, pedijatrije, oftalmologije, dermatologije, alergologije, fizijatrije, ginekologije do neurologije, psihijatrije i psihologije.

Tu su i magnetna rezonanca, radiologija, kućne posete, obuka prve pomoći, lekarska uverenja za vozače, za lovce, za nošenje oružja, za dobijanje dvojnog državljanstva, smeštaj dece u studentskim domovima, za dobijanje licence, usvajanje deteta, upis na fakultet, a ono što ovu ustanovu odvaja od drugih su i sistematski pregledi.

U “Bormedicu” se pojedinačno ili kolektivno obavljaju prethodni lekarski pregledi radi utvrđivanja i ocenjivanja posebnih zdravstvenih uslova, odnosno sposobnosti zaposlenog za rad na radnom mestu sa povećanim rizikom u odnosu na faktore rizika utvrđene aktom o proceni rizika kod poslodavca.

Rade se i periodični lekarski pregledi radi praćenja i ocenjivanja zdravstvenog stanja, kao i oftalmološki pregledi, ortorejter, namenjen brzom skriningu vida kojim se utvrđuje da li pacijent ima problem sa vidom.

Od nekadašnje poliklinike do današnjeg doma zdravlja, “Bormedic” danas nastoji da nastavi da se širi ka vodećem privatnom zdravstvenom sistemu u istočnoj Srbiji.

Nalazi se u Ulici Nade Dimić 10a u Boru. Kontakt telefoni za više informacija su: 063/460-134 i 030/426-077, a e-mail: [email protected]