Naslovna Društvo Dojave o podmetnutim bombama i u Negotinu

Dojave o podmetnutim bombama i u Negotinu

3681
0

Na adrese više škola u opštinama Negotin, Kladovo, Majdanpek i gradu Bor jutros su stigle dojave o postavljenim bombama.

Dojave o postavljenim bombama poslate su na elektronske adrese osnovnih škola “Vera Radosavljević“ , „Branko Radičević“ i „12. septembar“ u Negotinu, kao i osnovnim školama „Pavle Ilić Veljko“ u Dušanovcu i Prahovu.

Dojave o podmetnutim bombama dobile su i osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Kladovu i „Hajduk Veljko“ u Korbovu.

Prema podacima Policijske uprave u Boru kontradiverzioni pregledi izvršeni su i u tri osnovne škole u Majdanpeku, Donjem Milanovcu i Rudnoj Glavi, kao i u osnovnim školama „Dušan Radović“, „Vuk Karadžić“, „3. oktobar“, „Sveti Sava“, ŠOSO „Vidovdan“ i „Branko Radičević“, kojima je takođe stigao mejl preteće sadržine.

U svim školama su dojave o postavljenim bombama dostavljene na mejl adrese nakon čega su direktori odmah reagovali, obavestili policiju koja je uradila proveru.

Kako saznajemo u Policijskoj upravi u Boru na teren su odmah izašli pripadnici kontradiverzione ekipe policije koje su izvršili proveru i utvrdili da se radi o lažnim dojavama. Deca su se u međuvremenu vratila na nastavu.