Naslovna Društvo Doček Nove 2020. godine u Negotinu uz grupu “Valentino”

Doček Nove 2020. godine u Negotinu uz grupu “Valentino” [Video]

1458
0

Pod pokroviteljstvom opštine Negotin, Turistička organizacija opštine Negotin prirediće  doček Nove 2020. godine na centralnom gradskom trgu.

U Negotinu je za doček Nove godine pripremljen bogat program. Na centralnom gradskom trgu nastupiće negotinski “Party band” i popularna grupa “Valentino”.

Organizatori, Turistička organizacija opštine Negotin najavljuju i višeminutni vatromet, ali i tradicionalnu zakusku, mekice, čaj, kuvano vino i rakiju.

Program u 22 sata otvara “Party band”, negotinski sastav sa višegodišnjim iskustvom, poznat po dobrim svirkama. Oni će ujedno biti u uvertira za goste večeri, grupu “Valentino”, jednu od najpopularnijih sarajevskih muzičkih sastava osamdesetih.

Zijo i kolege podsetiće Negotince na svoje najveće hitove: “Samo sklopi okice”, “Bez tebe”, “U vrelini noći”, “Volim te još”, “Kad se spuste zavjese”, “Oka tvoja dva”, “Kad me više ne bude”, “Ponekad se setim da postojiš”, “Moja kuća putujuća” i druge koje su ostavile pečat u muzičkoj diskografiji bivše Jugoslavije, ali su danas jednako tražene i slušane.

“Dođite da promuknemo zajedno. To će biti mesto razmene najvećih i najlepših ljubavnih emocija”, poručuje Zijo Valentino.

 

Nastup ove renomirane grupe najavljen je za 23 časa i 30 minuta. U ponoć, tradicionalno, organizatori ovog novogodišnjeg hepeninga će najlepše novogodišnje želje uputiti prisutnim sugrađanima raskošnim vatrometom, a nakon toga se do jedan sat iza ponoći nastavlja druženje sa grupom, koja je žarila i palila ex-yu prostorima.

Za sve one nostalgične, željne dobre pesme, ali i one koji znaju šta je dobra muzika, doček 2020. na gradskom trgu u Negotinu je pravo mesto.

Dođite da uživamo u dobrim notama. U utorak, 31. decembra na gradskom trgu od 22 sata očekuje vas “Party band”, grupa “Valentino”, vatromet, ali i posluženje, mekice, čaj, kuvano vino i rakija.