Naslovna Društvo Dobri rezultati negotinskih gitarista na školskom takmičenju

Dobri rezultati negotinskih gitarista na školskom takmičenju

636
0

Učenici osnovne i srednje muzičke škole ove subote na takmičenju mladih gitarista u Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac” pokazali šta su naučili.

Učenici drugog razreda odseka gitare osnovne muzičke škole

Nakon veoma uspešnog javnog časa na kojem su se predstavili učenici od prvog do šestog razreda osnovne muzičke škole, kao i klasa gitare prvog i drugog razreda srednje, u Umetničkoj školi ove subote održano je školsko takmičenje na kojem je učestvovalo 28 učenika iz klasa Ane i Dragana Daneskovića.

U kategoriji prvog razreda prvu nagradu osvojili su: Staša Vojnović sa 98 poena, Anja Karalić sa 97 poena, Anđelina Njegušić 96, Andrej Stanković 95 i Darija Spnulović  sa 91 poenom.

Drugo mesto pripalo je Pavlu Laziću i Mini Radivojević, a treće Lenki Grekulović i Jani Jonović.

U kategoriji drugog razreda prva nagrada pripala je: Jani Stošić koja je ostvarila rezultat od 99 poena, Anastasiji Adamović sa 98, Bogdanu Jovanoviću sa 97, Maši Nikolić sa 93 poena, Filipu Iliću sa 92 i Urošu Niniću sa 91.

Treće mesto u ovoj kategoriji osvojili su Marko Janucić, Nikola Cvetković i Lazar Cvetković.

Leonida Mitrović sa 99 poena najuspešnija je u kategoriji učenika trećeg razreda. Novak Vatović je osvojio treće mesto, a Anja Tomić pohvalu.

Mateja Vojvodanović sa 95 poena i Damjan Dobrić sa 91 osvojili su prvu nagradu u kategoriji učenika četvrtog razreda, a Lazar Stojanović treću.

Lazar Dejanović je sa 91 poenom prvi u kategoriji petog razreda, a Strahinja Vojvodanović drugi u kategoriji šestog razreda.

U kategoriji učenika prvog i drugog razreda srednje muzičke škole prvoplasirani su Nikola Antonijević sa 91 i Mihajlo Davidović sa 98 poena.