Naslovna Društvo Dobar nastup osnovaca na takmičenju iz tehnike i tehnologije

Dobar nastup osnovaca na takmičenju iz tehnike i tehnologije

730
0

Za okružno takmičenje iz tehnike i tehnologije proteklog vikenda plasiralo se 13 učenika opštine Negotin od petog do osmog razreda.

Osnovna škola „Hajduk Veljko“ iz Štubika ugostila je 29 osnovaca od petog do osmog razreda iz četiri škole opštine Negotin koji su se takmičili iz predmeta Tehnika i tehnologija.

U kategoriji petog razreda plasman na okružno takmičenje ostvarili su: Lena Stojanović iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“  kao i Stefan Germanović i Milena Stojković iz Osnovne škole „Branko Radičević“.

Na okružno takmičenje plasirala su se i tri šestaka: Miloš Balačikić iz Osnovne škole „Branko Radičević“, Ignjat Pejčić iz škole „Vera Radosavljević“, kao i Bogdan Mutović iz škole „Branko Radičević“.

U kategoriji sedmog razreda najbolji rezultat ostvarili su: Iva Đorđević iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Bogdan Jovanović iz škole „Branko Radičević“ kao i Helena Pantelić iz škole „Momčilo Ranković“ iz Rajca i njih čeka okružno nadmetanje.

Test iz predmeta Tehnika i tenologija najbolje je rešilo troje osmaka koja će se nadmetati na okružnom takmičenju: Aleksa Mirčić i Nikola Jevremović iz Osnovne škole „Branko Radičević“, kao i Aleksandra Stojanović“ iz rajačke škole „Momčilo Ranković“.

U disciplini auto modelarstvo plasman za okružno takmičenje ostvario je Marko Šurkić iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Najbolji učenici naše opštine takmičiće svoje znanje pokazaće na okružnom nadmetanju koje će biti održano 10. aprila u Osnovnoj školi “Đura Jakšić” u Krivelju kod Bora.

Čestitamo učenicima i nastavnicima: Žiki Savuljeskoviću, Draganu Đukiću i Milošu Jotiću.