Naslovna Društvo Do Crne Gore za samo devet evra

Do Crne Gore za samo devet evra

947
0

Kompanija Arriva nudi sjajne popuste za online kupovinu karata za putovanja do jedne od najtraženijih turističkih destinacija.

Kompanija Arriva Litas od 21. juna počinje sa svakodnevnim redom vožnje do Crnogorskog primorja iz Požarevca preko Svilajnca, kao i iz Negotina preko Zaječara i Bora.

Informacija koja će obradovati sve zainteresovane ljubitelje mediteranske oaze jeste mogućnost da na Arrivinom sajtu, kartu do Crne Gore kupe po ceni već od devet evra i tako ostvare značajnu uštedu.

Dodatno, uz sjajne pogodnosti za putnike koji karte mogu kupiti na čak tri mesečne rate, Arriva nastavlja sa sezonskim autobuskim linijama ka Crnoj Gori i nudi popuste za:

  • Karte kupljene u pretprodaji;
  • Decu;
  • Omladinu do 26 godina;
  • Penzionere;
  • Porodice;
  • Za grupe veće od 6 članova.

Kompanija Arriva se trudi da obezbedi pogodnosti za sve navedene kategorije putnika koji se odluče za online kupovinu karata, a naročito za porodice.

U vezi sa tim, pri polasku svakog autobusa za Crnu Goru obezbeđeno je pet karata po ceni od 999 dinara za decu do 7 godina, kao i pet promotivnih karata za odrasle po cenama od devet evra, što je posebno značajno za planiranje porodičnih putovanja.

Jedan od najlepših zaliva sveta, najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, očuvana prašuma, četiri nacionalna parka, brojni rezervati i zaštićena područja, peščane plaže i tirkizno Jadransko more – samo su neki od razloga zbog kojih se brojni turisti odlučuju baš za Crnu Goru.

 „Zbog velikog interesovanja, i ove godine, kompanija Arriva u saradnji sa kompanijom Božur iz Podgorice uvodi svakodnevne polaske do Crnogorskog primorja uz sjajne pogodnosti, kao i popust od 10 odsto namenjen za karte koje se kupe u pretprodaji do 30. juna. Takođe, našim korisnicima smo omogućili i neverovatnu uštedu s obzirom na to da je preko našeg sajta kartu moguće kupiti za samo devet evra“, navela je Ana Laušević, menadžer za komunikaciju i marketing u kompaniji Arriva.

Sa kupljenom kartom za Crnu Goru, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi-ja tokom celog putovanja.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem mejla na [email protected], kao i na besplatan broj telefona Info centra Arrive 0800 101 012.