Naslovna Društvo Đaci iz Plavne pobednici opštinskih kvizova o Crvenom krstu i zdravlju

Đaci iz Plavne pobednici opštinskih kvizova o Crvenom krstu i zdravlju

328
0

Učenici područnog odeljenja štubičke Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Plavni pobednici su kvizova “Šta znaš o Crvenom krstu” i “Šta znaš o zdravlju”, koje je održano u OŠ “Vuk Karadžić” u Negotinu.

Učenici područnog odeljenja OŠ “Hajduk Veljko” u Plavni sa učiteljicom Nebicom Džimrić i Ljubom Marinković, sek. Crvenog krsta Negotin

Mateja Novčić i Marko Stanković, učenici trećeg i Elizabeta Sokolović, učenica četvrtog razreda područnog odeljenja štubičke Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Plavni, pod mentorskim vođstvom učiteljice Nebice Džimrić, pobednici su ciklusa kvizova “Šta znaš o Crvenom krstu” i “Šta znaš o zdravlju”.

Ekipa Osnovne škole “Vera Radosavljević”

Drugo mesto pripalo je ekipi Osnovne škole “Vera Radosavljević” u sastavu: Mia Gerginović, Boško Pavlović i Vanja Đorđević, dok je treće mesto osvojila ekipa OŠ “Vuk Karadžić”, koju su činili Janja Ninić, Ilija Karanović i Sofija Rangelov.

Ekipa Osnovne škole “Vuk Karadžić”

“Zahvaljujemo svim učesnicima kviza koji su pokazali izuzetno znanje, tako da su razlike u bodovima bile male i dopunska pitanja su opredelila pobednika. Lepo smo se družili, a mnogo toga i naučili o nastanku Crvenog krsta,  najstarije i najpoznatije humanitarne organizacije na svetu, kao i iz oblasti zdravstveno preventivne delatnosti. Crveni krst Negotin se potrudio da prigodnim poklonima nagradi sve učesnike. Zahvaljujemo i ljubaznim domaćinima na ukazanom gostoprimstvu, a naše drage podmlatkare pozivamo na učešće u našem narednom kvizu”, poručuje Ljuba Marinković, sekretar Crvenog krsta Negotin.