Naslovna Društvo Deda Mraz ispratio đake na raspust u Prahovu i Sikolu

Deda Mraz ispratio đake na raspust u Prahovu i Sikolu

292
0

Učenici prahovske škole „Pavle Ilić Veljko“ i sikolske, područnog odeljenja Osnovne škole “Vera Radosavljević“ na desetodnevni raspust krenuli sa pesmom i poklonima.

Foto: Osnovna škola „Pavle Ilić Veljko“, Prahovo

Tradicija je da se u prahovskoj školi „ Pavle Ilić Veljko“ i područnom odeljenju u Radujevcu , stara godina ispraća uz pesmu, a Nova godina dočekuje okićenom jelkom na kojoj su ispisane želje  učenika.

I ove godine zaposleni i učenici su se potrudili da novogodišnju čaroliju unesu u školske prostorije, a dočekali su i omiljenog Deda Mraza koji već dugo na čudesan način iznenađuje mališane.

Foto: OŠ „Vera Radosavljević“, Područno odeljenje, Sikole

Pokloni putuju ovih dana svim krajinskim selima, pa su i đaci sikolske škole, područnog odeljenja OŠ “Vera Radosavljević“, spremno, uz pesmu i igru, zaplovili u novogodišnje praznike.

Već po tradiciji predstavnici Mesne zajednice Sikola za učenike svoje škole pripremili su prigodne paketiće i na najlepši način ispratili ih na desetodnevni odmor poželevši im da im se svaka želja u Novoj godini ispuni.

Učenici i nastavnici od danas odmaraju na kratkom raspustu, a u školske klupe se vraćaju nakon Božića u sredu 9. januara.

Čestitamo  Novogodišnje i Božićnje praznike svoj deci naše opštine i želimo da budu srećni, nasmejani i zdravi u Novoj 2019. godini!