Naslovna Društvo Deda Mraz bajker ponovo u akciji: Paketići za decu iz Prahova i...

Deda Mraz bajker ponovo u akciji: Paketići za decu iz Prahova i Negotina

1087
0

U organizaciji Moto kluba “Free Rider – 17” iz Prahova mališani iz Prahova i Negotina dobili su danas novogodišnje paketiće u okviru akcije “Deda Mraz bajker ponovo u akciji”, koja se održava po drugi put.

Deda Mraz i njegovi pomoćnici iz Moto kluba “Free Rider – 17” iz Prahova obišli su danas učenike nižih razreda i predškolce Osnovne škole “Pavle Ilić Veljko” u Prahovu, njih 25 i darivali im novogodišnje paketiće, a oni su zauzvrat bajkerima poklonili priredbu i najlepše novogodišnje čestitke, darujući ih osmehom koji nema cenu.

“Pošto nam je sedište u Prahovu našu akciju smo i ove godine počeli u ovom naselju, a kako je nama sreća naših najmlađih prioritet, zahvaljujući svim članovima, ali i našim prijateljima koji podržavaju rad udruženja iz zemlje i dijaspore, sakupili smo sredstva i deci Prahova i Negotina donirali 80 paketića”, kaže Katarina Vojinović, prva dama Moto kluba “Free Rider – 17”.

Bajkeri su obišli i dečije odeljenje bolnice, na kojem, srećom, nije bilo pacijenata, a svoju akciju nastavili i u centru grada darujući decu-prolaznike koji su danas uživali i u upoznavanju njihovih ljubimaca-dvotočkaša.

Akcija je bila posvećena i maloj Snežani Savić koja za par dana putuje u Sloveniju na lečenje, a završena je ispred Osnovne škole “Branko Radičević” gde su članovi ovog Moto kluba, koji redovno organizuju brojne humanitarne akcije pomažući svima kojima je pomoć potrebna, podelili deci bombone.