Naslovna Kultura Događaji Danas u Negotinu Youtubers night festival

Danas u Negotinu Youtubers night festival

486
0

U organizaciji Udruženja „Tube Zone“ u Negotinu će danas biti održan drugi po redu Youtubers night festival.

Ovogodišnji Youtubers night festival okupiće brojne jutjubere. Anna Lazarević, Vaskee, Cale, Katarina Bugarin, Psihoprinceza, Goldenito, Forty, Najbolji Ortaci, GBros, Babri, Cone, Neca, NikolaDz, iDzony, ali i mnogi drugi od 16 časova i 30 minuta, pa sve do 21 čas družiće se u Domu kulture “Stevan Mokranjac” sa publikom.

“Najbitnije nam je da međusobno dobro upoznamo jutjubere i publiku, kroz razgovor, kroz razne izazove, kao što su Smoothy chalenge, kada direktno na sceni izvlačimo sastojke napitka, od kojih neki i nisu baš uobičajeni za to. Tu su i drugi izazovi, razgovori na sceni i van nje sa omiljenim jutjuberima. Želja nam je da najmlađima, koji nam čine veliki deo publike, pokažemo i ovaj način komunikacije, da ih zainteresujemo za audiovizuelne sadržaje kojima kvalitetno mogu da ispune slobodno vreme“, kaže Filip Marković, direktor Youtubers night festivala.

Uz zvezde srpske jutjub scene nastupiće i negotinske gimnastičarke, kao i bend Old Guard. Karte za ovu manifestaciju prodavaće se do početka festivala na blagajni Doma kulture po ceni od 500 za regularne, odnosno 1.800 za VIP ulaznice.