Naslovna Društvo Danas provera liste želja

Danas provera liste želja

1046
0

Na sajtu Ministarstva prosvete objavljeni su podaci o ukupnom broju bodova iz osnovne škole, na osnovu uspeha, takmičenja, po osnovu afirmativnih mera, kao broja poena sa završnog ispita. Danas u školama provera liste želja.

Proverom liste želja i danas se nastavljaju upisne aktivnosti. Za sutra od 8 do 15 sati zakazan je prijem žalbi na izražene želje i unošenje ispravki, a zvanične liste želja učenika, provera liste želja na zvaničnom i tehničkom sajtu najavljena je za 4. jul do 12 časova.

Konačan raspored po školama i obrazovnim profilima u osnovnim i srednjim školama biće objavljen 7. jula od 8 časova, a do 20 sati i spisak preostalih slobodnih mesta za upis.

Budući srednjoškolci upisavaće se u prvom krugu 8. i 9. jula od 8 do 15 časova. Kandidati koji u prvom krugu nisu dobili svoje mesto moći će da 8. jula predaju popunjenu novu listu želja, na osnovu objavljenih preostalih slobodnih mesta u školama.

U sredu 10. jula biće objavljen konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu, a u četvrtak će škole upisivati učenike po osnovu drugog upisnog kruga.

Negotinska gimnazija, inače, upisuje 110 učenika, Poljoprivredna škola “Rajko Bosnić”  90, a Tehnička škola 87.