Naslovna Hronika Dan otvorenih vrata policije u Negotinu

Dan otvorenih vrata policije u Negotinu

264
0

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa područnim policijskim upravama i Misijom OEBS-a u Srbiji organizovaće Dan otvorenih vrata u Negotinu i Kladovu.


Dan otvorenih vrata biće održan danas u Kladovu, dok je četvrtak, 5.jul rezervisan za informisanje građana u Negotinu u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.

Tokom Dana otvorenih vrata svi oni koji su se prijavili na konkurs Ministarstva unutrašnjih poslova ili to planiraju da učine, saznaće sve detalje vezane, pre svega, za osnovnu policijsku obuku, ali i informacije o opštim uslovima, postupku izbora kandidata i kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Dan otvorenih vrata u Kladovu biće priređen u sali Policijske stanice Kladovo sa početkom u 10 sati. U Negotinu će u istom terminu biti održan u velikoj sali Opštine Negotin.