Naslovna Politika Članovi Veća u službi građana svakodnevno od 14 do 16 sati

Članovi Veća u službi građana svakodnevno od 14 do 16 sati

491
0

Članovi Opštinskog veća, sudeći po rasporedu dežurstva, svakodnevno su, radnim danima, na raspolaganju građanima.

Članovi Opštinskog veća, po utvrđenom rasporedu, građane svakodnevno primaju u periodu od 14 do 16 sati u maloj sali Skupštine opštine Negotin.

Ponedeljkom dežuraju Tatjana Panić, dugogodišnji spiker, voditelj i novinar, članica Opštinskog veća zadužena za kulturu, turizam i informisanje, kao i Dalibor Mašić, dugogodišnji rukometaš, zadužen za sport i omladinu. Njih dvoje su, inače, i u prethodnom mandatu bili zaduženi upravo za ove resore.

Utorak je rezervisan za zdravstvo i zdravstvenu zaštitu, kao i za socijalnu politiku, a građani ukoliko imaju neki problem, ili žele da svojim konstruktivnim predlozima pomognu razvoj lokalne samouprave, mogu da se toga dana od 14 do 16 časova jave dr Zoranu Puslojiću, lekaru specijalisti interne medicine, gastroenerologije i hepatologije, inače Većniku i u prethodnim  mandatima, od 2014. godine, kao i Milošu Gagiću, diplomiranom inženjeru industrijske informatike i nastavniku u prahovskoj osnovnoj školi “Pavle Ilić Veljko”, kome je nedavno pripao resor socijalne politike.

Sredom, od 14 do 16 sati, na raspolaganju građanima za pitanja vezana za komunalnu delatnost je Dalibor Ranđelović, diplomirani inženjer poljoprivrede i Većnik u mandatu i pre vanrednih lokalnih izbora.

Četvrtkom dežuraju Slobodan Dinulović, diplomirani inženjer za telekomunikacije i profesor u Tehničkoj školi, koji u Opštinskom veću vodi resor obrazovanja, kao i Dragan Radosavljević, diplomirani inženjer poljoprivrede za stočarstvo, inače savetodavac u Poljoprivrednoj savetodavnoj stručnoj službi Negotin, koji u Veću vodi resor poljoprivrede.

U istom terminu, od 14 do 16 sati, petkom dežuraju  diplomirani politikolog i dugogodišnji direktor nekadašnje RTV „Krajina“, koja je 2010. ugašena nakon loše privatizacije, Dragiša Radulović,  član Veća zadužen za saradnju sa dijasporom, takođe, Većnik iz perioda pre lokalnih izbora, kao i novoizabrani član Opštinskog veća, Radiša Mladenović Matalj, diplomirani inženjer tehnologije, uspešan preduzetnik i pomoćnik direktora  za tehnologiju i razvoj u kompaniji “Eliksir Prahovo”, koji je u Opštinskom veću zadužen za resor privrede.